Home / NOTICIAS / Desaparegut un home que feia pesca submarina a Roses

Desaparegut un home que feia pesca submarina a Roses

Un dispositiu integrat pels Bombers de la Generalitat, els Mossos d’Esquadra, Salvament Marítim i la Guàrdia Civil, han estat buscant aquest dijous home que havia anat a la Punta Falconera de Roses (Alt Empordà) a practicar pesca submarina i ha desaparegut. L’home s’ha posat a l’aigua i la seva germana, que l’acompanyava en una barca Zodiac, no l’ha vist sortir.

Al dispositiu de recerca si han sumat els GRAE subaquàtics de Bombers, la Unitat Aquàtica de Mossos, el submarinistes de la Guàrdia Civil i el Servei Marítim, a més de la Salvamar Castor de Salvament Marítim. També hi han participat helicòpters. La recerca no ha tingut èxit i cap a dos quarts de nou s’han retirat els mitjans marítims. La Policia Local i Mossos els seguiran buscant des de terra durant la nit. A primera hora de demà es reprendrà el dispositiu.

fuente cat.elpais

Check Also

Qué hacer si te pica una carabela portuguesa

La carabela portuguesa es una criatura marina popularmente considerada como medusa, aunque en realidad no …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »